viernes, 11 de enero de 2013

Rèpas prâctic de llengua





Aquest “Repàs Pràctic de Llengua” és un curs pensat per a totes aquelles persones que vulguin conèixer i superar les faltes més freqüents que solem fer quan escrivim. El curs consta de 40 fitxes, és a dir, de 40 lliçons, corresponents a les 40 faltes més freqüents. Cada fitxa consta d’una breu explicació i d’exercicis pràctics autocorrectius.

El curs pot ser profitós per a totes aquelles persones que hagin aconseguit fa temps un nivell mitjà de coneixements de la nostra llengua (proper al nivell C) i vulguin actualitzar els seus coneixements. També pot ser útil per a aquelles persones que hagin aconseguit recentment aquest nivell i, tanmateix, vulguin repassar i aprofundir en alguns aspectes que encara els costa de dominar. Finalment, també pot ser molt útil per a totes aquelles persones que vulguin presentar-se al nivell D, el nivell superior de català, i necessitin consolidar, abans, els seus coneixements dels fonaments de la llengua.

L’autor, que ha treballat com a professor de llengua a tots els nivells durant més de 25 anys, ha pogut realitzar aquest curs gràcies a un acord amb l’Escola d’Administració Pública de Catalunya, a partir d’una iniciativa del Departament d’Educació. Aquesta és una edició pilot, subjecta a la revisió de l’autor i el programador.
 
                                                                   Entrar
 
Baixar el curs en format web Baixar material en format PDF (per imprimir)

No hay comentarios: